În(curaj)ări

motivation-1389126_1280Ce mult contează o încurajare sinceră la momentul potrivit!… Poate pe moment nu realizăm ce efect are asupra noastră, dar atunci când peste o perioadă de timp ne lovim de o situație asemănătoare, în care teama ne-a încolțit mai mult sau mai puțin, vorbele acelei persoane ne răsună ca un ecou în minte. Mereu, iar și iar! Și parcă prindem puteri.

Să știi că cineva crede în tine, te susține când nu mai poți singur, e o binecuvântare. Și dacă acea persoană nu face asta cu un interes ascuns, nu-ți este nici măcar rudă/ prieten, nici nu știe cine ești sau cum te cheamă, cu atât mai mult au valoare acele vorbe.

Creierul nostru se pare că se agață și de ultima rădăcină firavă ca să nu cadă în prăpastia disperării și a neîncrederii în sine. Și ne pune aceeași placă iar și iar neobosit. Îți vin în minte acele momente când vorbele cuiva ți-au dat motivația de a merge mai departe și a da tot ce ai mai bun. Momente pe care le credeai uitate și nu te gândești la ele, dar răsar pe neașteptate tocmai din stânca dură a fricii, chiar și pe vreme de secetă.

Când nimeni nu mai crede în tine, dar știi că măcar una te apară și stă alături de tine în cușca cu lei, nu te mai simți atât de neajutorat.

Îl ador pe Al Pacino… Cum să joci trăiești rolul așa de bine și să ai atât de mult talent?!

„But there is nothing like a sight of an amputated spirit. There is no prosthetic for that.”

Anunțuri

21 de gânduri despre „În(curaj)ări

  1. Un cuvânt binevoitor poate face cât un zâmbet cald, o îmbrățișare sau un gest, un lucru anume făcut pentru cineva la nevoie, și chiar mai mult, cuvintele au puterea asta minunată. Ne dau acea energie, ca o stare de bine, o încredere, care apoi se răsfrânge în sine, așa-i. A curs plăcut textul tău. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: The Book Buying Tag – Illusion's Street

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s