Botez

Plouă frumos și este un frig plăcut. Frigul plăcut al toamnei, când un aer tare și rece îți inundă nările. Tufele de trandafiri se mișcă ușor, lumina e mai slabă toată ziua… E vreme de stat în casă și te grăbești să ajungi de la serviciu sau de la școală, dar totuși parcă îți vine să mai stai și să dansezi în ploaie. Sunt doar câțiva stropi acum, hai să strângem umbrela și să primim cum se cuvine minunatul botez al toamnei!

Să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, la toate schimbările naturii și ale noastre. Hai să ridicăm ochii din pământ și să încetinim pasul. Să ridicăm ochi spre cer și ploaia să se contopească cu lacrimile noastre. Să zâmbim cuiva dacă s-a lovit fără să vrea de noi, să ne dăruim umbrela cuiva care poate are mai multă nevoie de ea.

Să învățăm să ne bucurăm de fiecare zi, chiar dacă poate ne-am udat până la piele din cauza unui șofer grăbit, chiar dacă ni s-au udat toate lucrurile în genți. Azi nu am mai citit presa pentru că am aflat deja cea mai importantă știre: toamna a sosit și plini de melancolie ne-a găsit!

city-1031043_1920

Anunțuri

24 de gânduri despre „Botez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s