Viata – „eternitate traita intr-o clipa” (Radu Beligan)

Am o varsta atat de frageda si simt ca am trait doar o clipa si nu am facut prea multe in scurta mea viata… Dar cand ma uit inapoi la zilele fericite ale copilariei par atat de indepartate si de neatins…

Timpul este una dintre cele mai complicate notiuni pe care le avem, la fel ca Divinitatea, Viata, Moartea, Dragostea. Timpul este, de fapt, infinit la fel ca Dumnezeu, Viata (moartea este doar o poarta spre eternitate ) si la fel si Dragostea.

Nu avem alta solutie decat sa traim frumos si sa incercam sa lasam in urma noastra o schimbare cat de mica in bine. Cate putin de la fiecare si lumea aceasta mai are o speranta.

Totul din lumea aceasta materiala este efemer, totul ne paraseste mai devreme sau mai tarziu, casa, masina, telefoane, laptop-uri, bijuterii, chiar familia si prietenii ne parasesc sau ii parasim noi pe ei cand mosorul vietii se termina. Ne ramane doar Constiinta cu faptele noastre, bune si rele, pentru ca nimeni nu este doar bun sau doar rau. Depinde de noi ce cale alegem dar nimeni nu poate fi perfect. Ducem o lupta sa ajungem la desavarsire in fiecare clipa.

Traiti frumos, oameni frumosi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s